Wij werken aan jouw klanten ervaring

Amsterdams meest innovatieve bedrijf voor interactieve producten.

Wij zijn een nieuw, snel groeiend full service bedrijf. We zorgen voor moderne oplossing die passen bij het budget en de goals van onze klanten. Door altijd te mikken op hoogst persoonlijke interactieve producten, zowel online als offline, verrijken we de ervaringen van jouw klanten.
Ons doel is om jouw klanten enthousiast te maken.
Leer meer over ons

Betere structuur en daarom makkelijkere navigatie

Door alle video’s in één interactieve tool te zetten, hoeft de klant niet meer op verschillende plaatsen te zoeken. De video’s krijgen een logische volgorde waardoor de klant sneller en gerichtere informatie krijgt.

Nieuwe en creatieve sales technieken

Door de combinatie tussen website en video zijn er vele nieuwe sales mogelijkheden. Ook webshops zijn mogelijk om aan de video vast te maken om nog hogere conversie te krijgen.

Branching en personificatie

Door de informatie die we van de kijker krijgen, kunnen we de video personificeren naar zijn of haar wensen. Ook dingen zoals tijd, leeftijd, naam of andere informatie kan real-time in de video worden verwerkt.

Statistieken en feedback

Interactieve video kan de interacties opslaan, waardoor er waardevolle informatie uit jouw video komt. Niet alleen de tijd, maar ook welke kliks, hovers en keuzes zijn gemaakt. Hierdoor kunnen we de video nog verder verbeteren.

Onze  core producten

Interactieve video is nog vrij nieuw en de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij hebben daarom een paar producten uitgewerkt zodat u al een goed idee krijgt wat er allemaal mogelijk is.

Interactieve FAQ

Meerdere videos, navigatie én de data van de gebruikers zitten in dit geval binnen één omgeving. Met als resultaat dat bezoekers online sneller de gewenste informatie vinden.

Presentatie plus

Blaas je presentatie leven in door gebruik te maken van video, linkjes en animaties. Ook na het evenement kunnen mensen, zonder extra software zoals powerpoint, de hele presentatie nog bekijken

Product klantbeleving

Voordat je een product koopt, wil je wel precies weten hoe het werkt en misschien zelfs aanpassen aan jouw wensen.

Custom made

Met interactieve video worden alle creatieve ideeën opeens mogelijk. Simpele producten of diensten kunnen nu aantrekkelijk en beter gepresenteerd worden.

Een oplossing die past

Wij streven ernaar om de oplossing te vinden die perfect past bij jouw bedrijf, goals en doelgroep.

Van strategische oplossingen bedenken tot het plaatsen en bijhouden van de interactieve tool, ons team van innovaters zijn erop gebrand om de beste producten te leveren. Hierdoor zult u boven de competitie uitstijgen en groeien als bedrijf.
Verhalen creëren connecties en klant relaties, wij zorgen ervoor dat uw verhaalt spreekt.
Bekijk ons portfolio

Kijk wat onze klanten zeggen

De goals en objectives van onze klanten creëren het fundament voor ons team om interactieve producten te maken met dat resultaat in het achterhoofd

“MOOMS interactief heeft op een innovatieve en speelse manier heel veel moeilijke informatie in 1 interactieve tool weten te bouwen. Het is hierdoor leuk geworden om alle informatie door te lezen.”

Erik OomsS.Pro - Sustainable projects

“'Practise what you preach'. Door onze software te verkopen dmv een interactieve video gemaakt door MOOMS interactief, leren klanten meteen met het product om te gaan terwijl ze alle informatie erover krijgen. Het fijne meedenken van MOOMS heeft voor een leuk karakter gezorgd, die we meteen overal hebben doorgevoerd.”

Alexander RoossienIvory Studio

“Door de interactieve video's worden websites langer bezocht. Bezoekers reageren veel beter op alle content doordat het op een mooie en stijlvolle manier bij hen binnen komt.”

Marnix ReijntjesKatapult Media

Laten we de customer journey van jouw klant verbeteren

Ja dit wil ik!